Stärk din verksamhet

Gå med i Hardox Wearparts® och ta ditt företag till en helt ny nivå!


Hardox Wearparts® är en världsledande leverantör av slitdelar och tjänster. Det finns mer än 350 Hardox Wearparts®-center i över 85 länder. Vi uppmuntrar dig att gå med i detta växande nätverk och dra nytta av ett ledande varumärke i branschen.

Stöd för din framgång 

Som medlem i Hardox Wearparts® har du tillgång till ett brett utbud av förstklassiga slitmaterial. Ditt företag får stöd med anpassad utbildning, ny produktionsteknik, slitageexpertis och regelbundet kunskapsutbyte med SSAB och andra Hardox Wearparts®-center runt om i världen.

Möjlighet att växa 

Om du har drivkraften och resurserna att leverera förstklassiga slitagelösningar, har du de kvalifikationer vi söker. New Hardox Wearparts®-centren ökar regelbundet sin verksamhet snabbare än marknaden i allmänhet. Vi har center som rapporterar en 250-procentig ökning av omsättningen efter bara fyra år i nätverket. Inga franchiseavgifter – bara en möjlighet för ditt företag att växa. 

Ansök nu till Hardox Wearparts®

Börja med att fylla i dina uppgifter här. Ansökan medför inga förpliktelser vare sig för dig eller Hardox Wearparts®. Det är bara första steget för att se om medlemskapet passar både dig och oss. Vi tackar för ditt intresse och återkommer inom kort.
180